Wat we voor u doen

StudioFRL vindt het belangrijk dat de website die u laat maken past bij het bedrijf, vereniging of club. De huisstijl is hierin een belangrijk onderdeel. Om succes te realiseren gaan we eerst met u in gesprek, stellen we vragen en geven wij gericht advies. 

Op basis van dit gesprek maken wij een plan en bepalen we het doel van uw website en welke boodschap uitgestraald moet worden. Wanneer de basis gereed is beginnen we met het realiseren van uw nieuwe website. Wij maken voor het realiseren van de website gebruik van het WordPress CMS systeem. 

Aandacht voor detail

Een groot deel van uw website bezoekers zijn mobiele gebruikers. Daarom besteden we extra aandacht aan uw site zodat deze ook op een smartphone of tablet goed leesbaar zal zijn.

Natuurlijk wilt u ook gevonden worden in Google. StudioFRL zorgt ervoor dat elke pagina goed ingesteld staat zodat de zoekmachine deze juist kan indexeren. Aanvullend kunnen er extra stappen genomen worden om uw posities binnen Google te verhogen.

StudioFRL verzorgt het gehele traject van domeinnaamregistratie, hosting, installatie, ontwerp en onderhoud! Wel zo makkelijk. 

Extra module nodig?

Soms heeft een website net iets meer nodig, hiervoor zijn diverse modules mogelijk. Zo maken wij uw website helemaal compleet!

Reserveren

Klanten online laten reserveren

Talen

Uw website in meerdere talen

Kalender

Promotie van uw events

Formulieren

Uitgebreide formulieren

Onderhoud en beheer

Onderhoud van uw website vinden wij belangrijk voor de veiligheid en prestaties. Verouderde versies van WordPress, thema’s of plug-ins kunnen snel voor problemen zorgen. 

Het regelmatig controleren en uitvoeren van de beschikbare updates is sterk aan te raden. Zo kan het gebeuren dat specifieke plugins of WordPress niet meer goed functioneren na een update.

U kunt ervoor kiezen dit door StudioFRL uit te laten voeren. Zo heeft u er geen omkijken meer naar! Mochten er onverhoopt na het updaten toch problemen op de website ontstaan, dan zetten wij een back-up terug en voeren de update op een later moment door.