Wat we voor u doen

 

U bent op zoek naar een frisse vormgeving voor uw huisstijl, logo, visitekaartje, flyer, poster of brochure? StudioFRL heeft jarenlange ervaring met grafische vormgeving en verzorgt samen met u de uitstraling die u zoekt! 

StudioFRL ontwerpt en levert praktisch alles wat bedrukt kan worden. Door slimme inkoopkanalen kunnen wij drukwerk leveren tegen voordelige prijzen. Print u liever via uw eigen drukwerk leverancier? geen probleem! Dan leveren wij enkel de drukbestanden aan u aan.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

 

Maar we kunnen nog veel meer

Logo vernieuwen

U heeft een logo in lage kwaliteit die niet geschikt is voor nieuwe toepassingen? Wij tekenen uw logo opnieuw in waarna deze in vector formaat klaar is voor de toekomst.

Website

Een eigen website die u eenvoudig zelf kunt bewerken. Wij verzorgen de installatie, opmaak en onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Google Maps

Uw eigen locaties overzichtelijk op Google Maps geplaatst. Ideaal tijdens een evenement. Bezoekers navigeren eenvoudig met eigen telefoon.

Canvas/ Textiel

Uw eigen foto aan de muur op canvas of textieldoek. Wij leveren deze op elk gewenst formaat. Textieldoeken kunnen wij met aluminium frame leveren.

Fotoboek scannen

Wanneer u foto's of fotoboeken wilt laten scannen. Wij zetten de oude foto's om naar digitale bestanden van groot formaat.

Powerpoint

Wij verzorgen uw presentatie in uw eigen huisstijl. De powerpoint leveren wij als template bij u af. Zo kunt u met gemak en eenvoud professionele presentaties maken.

Logo

Onmisbaar en herkenbaar voor elk bedrijf, vereniging of club. Samen met u creëren wij het perfecte logo.

Blokkenschema

U organiseert een evenement of festival en wilt een overzichtelijk schema van alle activiteiten. Wij ontwerpen een visueel aantrekkelijk blokkenschema.

Printen

Wanneer u met een bestand bij ons komt kunnen wij dit printen op diverse materialen. Indien nodig kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren!

Textiel

Een leuk t-shirt voor alle familieleden tijdens een reünie. Er zijn talloze ideeën en gelegenheden te bedenken. Ook petten en andere artikelen kunnen wij bedrukken.

Plattegrond

Wanneer u opzoek bent naar een evenementen plattegrond. Wij tekenen en leveren deze in schaalbaar formaat.

Grootformaat

Wij kunnen uw grootformaat prints leveren op diverse materialen als papier, dibond, trespa of pvc banners.

Cadeau

Een XL cadeaucheque. Een waterfles met uw bedrijfslogo. Wij leveren diverse cadeaus met bedrukking. Vraag naar de mogelijkheden.

Papier en Enveloppen

Wij hebben prachtige papiersoorten voor allerlei gelegenheden en doeleinden. Natuurlijk leveren wij ook bijpassende enveloppen.

Huisstijl

Wij brengen uw huisstijl op orde! Een goede huisstijl is de basis van herkenbaarheid en versterkt de identiteit van uw onderneming of vereniging.