Home » Diensten

Diensten

Op zoek naar een vormgever voor uw huisstijl, logo, visitekaartje, flyer, poster of brochure? StudioFRL heeft jarenlange ervaring met grafisch werk en verzorgt samen met u de uitstraling die u zoekt! 

Wat we nog meer kunnen

Website

Een eigen website die u eenvoudig zelf kunt bewerken. Wij verzorgen de installatie, opmaak en onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Logo vernieuwen

U heeft een logo in lage kwaliteit die niet geschikt is voor nieuwe toepassingen? Wij tekenen uw logo opnieuw in waarna deze in vector formaat klaar is voor de toekomst.

Google Maps

Uw eigen locaties overzichtelijk op Google Maps geplaatst. Ideaal tijdens een evenement. Bezoekers navigeren eenvoudig met eigen telefoon.

Canvas/ Textiel

Uw eigen foto aan de muur op canvas of textieldoek. Wij leveren deze op elk gewenst formaat. Textieldoeken kunnen wij met aluminium frame leveren.

Fotoboek scannen

Wanneer u foto's of fotoboeken wilt laten scannen. Wij zetten de oude foto's om naar digitale bestanden van groot formaat.

Powerpoint

Wij verzorgen uw presentatie in uw eigen huisstijl. De powerpoint leveren wij als template bij u af. Zo kunt u met gemak en eenvoud professionele presentaties maken.

Logo

Onmisbaar en herkenbaar voor elk bedrijf, vereniging of club. Samen met u creëren wij het perfecte logo.

Blokkenschema

U organiseert een evenement of festival en wilt een overzichtelijk schema van alle activiteiten. Wij ontwerpen een visueel aantrekkelijk blokkenschema.

Printen

Wanneer u met een bestand bij ons komt kunnen wij dit printen op diverse materialen. Indien nodig kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren!

Textiel

Een leuk t-shirt voor alle familieleden tijdens een reünie. Er zijn talloze ideeën en gelegenheden te bedenken. Ook petten en andere artikelen kunnen wij bedrukken.

Plattegrond

Wanneer u opzoek bent naar een evenementen plattegrond. Wij tekenen en leveren deze in schaalbaar formaat.

Grootformaat

Wij kunnen uw grootformaat prints leveren op diverse materialen als papier, dibond, trespa of pvc banners.

Cadeau

Een XL cadeaucheque. Een waterfles met uw bedrijfslogo. Wij leveren diverse cadeaus met bedrukking. Vraag naar de mogelijkheden.

Papier en Enveloppen

Wij hebben prachtige papiersoorten voor allerlei gelegenheden en doeleinden. Natuurlijk leveren wij ook bijpassende enveloppen.

Huisstijl

Wij brengen uw huisstijl op orde! Een goede huisstijl is de basis van herkenbaarheid en versterkt de identiteit van uw onderneming of vereniging.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen op elk gewenst formaat printen. Drukwerk kunnen wij vaak binnen 3 werkdagen bij u thuis afleveren. 

Wilt u adverteren en heeft u een advertentie nodig? StudioFRL verzorgt de advertentieopmaak en levert deze digitaal aan u af.

StudioFRL ontwerpt en levert diverse kaarten in elk gewenst formaat en geschikt voor elke gelegenheid.

Afhankelijk van uw wensen is een standaard flyer inclusief opmaak te leveren vanaf € 100,-

Wij vallen voor de belastingdienst onder de KOR (Kleine Ondernemers Regeling), dit betekent dat wij geen BTW rekenen op onze prijzen.

Onze prijzen vallen daardoor vaak voordeliger uit!